

## **Agenda**

## **Locality Board**

Date: 3<sup>rd</sup> April 2023

Time: 4.00 pm - 6.00 pm

Venue: Microsoft Teams Chair: Cllr O'Brien

Ite m No.	Time	Durati on	Subject	Paper/ Verbal	For Approval/ Discussion / Informatio n	By Whom				
1.			Welcome and apologies	Verbal	Information	Chair				
2.			Declarations of Interest	Paper	Information	Chair				
3.	4.00- 4.05	5 mins	Minutes of previous meeting held on 6th February 2023	Paper	Approval	Chair				
4.			Matters Arising Locality Board Formalisation	Verbal	Information	Chair				
5.			Public Questions	Verbal	Discussion	Chair				
Place Based Lead Update										
6.	4.05- 4.15	10 mins	Key Issues in Bury	Paper	Discussion	Lynne Ridsdale				
7.	4.15- 4.20	5 mins	Feedback from Development Session to agree actions moving forward	Paper	Discussion	Will Blandamer				
Integrated Delivery Collaborative Update										
8.	4.20- 4.25	5 mins	Chief Officer Update Report	Verbal	Information	Kath Wynne- Jones				
9.	4.25- 4.40	15 mins	GM Primary Care Blue Print and GP Strategy	Paper	Discussion	Rob Bellingha m				
10.	4.40- 4.45	5 mins	Retrospective approval of Urgent and Emergency Care	Verbal	Approval	Will Blandamer /				



			Pressures submission			Simon O'Hare				
Updates										
11.	4.45- 4.55	10 mins	SEND Graduated Approach Toolkit	Paper	Discussion	Jeanette Richards				
12.	4.55- 5.00	5 mins	NHS operational planning round for 2023-24	Paper	Discussion	Will Blandamer/ Susan Sawbridge				
13.	5.00- 5.10	10 mins	SFG Update; Budget Setting	Verbal	Discussion	Simon O'Hare/ Sam Evans				
14.	5.10- 5.15	5 mins	Any Other Business and formal close of meeting in public	Verbal	Discussion	All Chair				

Date and time of next meeting No meeting in May (due to elections) – next meeting  $5^{th}$  June 2023 to be held in person